نسخه آزمایشی
۱۱۴ بازدید

حسین جهانی به مناسبت فرارسیدن سالگرد ارتحال بنیانگذار امام خمینی(ره) و قیام ۱۵ خرداد پیامی صادر نمود.

حسین جهانی ، سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رودسر ، به مناسبت فرارسیدن سالگرد ارتحال بنیانگذار امام خمینی(ره) و قیام ۱۵ خرداد پیامی صادر نمود.
در متن این پیام آمده است:

بدون شک تجلیل و تکریم امام راحل عظیم الشأن و تعظیم شخصیت والای ایشان مایه انسجام ملت و ادای دین به همه ی کسانی است که طی سالیان طولانی در راه تحقق آرمان های انقلاب اسلامی جانفشانی نموده اند.
امروز همگان باید بدانیم راز و رمز بقا و تکامل خط و راه امام در وحدت و انسجام ملی نهفته است همچنین ۱۵ خرداد؛ یادآور روزی است که ملت مسلمان ایران در دفاع از ارزش های اسلامی و ولایی سینه سپر کردند و در مقابل آماج گلوله های رژیم سفاک پهلوی سرافرازانه ایستادند تا اسلام و ارزش های ناب اسلامی باقی و ماندگار باشد.
اینجانب سالگرد ارتحال معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و قیام پانزده خرداد را خدمت دانشجویان ، اساتید و مردم شهید پرور شهرستان رودسر ،تسلیت عرض می نمایم.